ÖZEL | Samsunspor'un efsanesinden çarpıcı sözler! 'Daha fazlası olabilir…

Samsunspor'un efsane golcülerinden Cenk İşler, Karadeniz ekibinin sezona damga vuran performansını FANATİK'e değerlendirdi. Kulüp tarihinin sembol isimlerinden...

Fenerbahçe'yi yenerek herkesin dikkatini çeken Samsunspor'un başarısını, kulübün efsane isimlerinden Cenk İşler ile konuştuk.

Süper Lig'de 349 maçta 137 gol kaydeden İşler, Samsunspor'un daha büyük başarılara imza atabileceğini düşünüyor. İşte İşler'in açıklamaları:

Samsunspor, Süper Lig'de olması gereken bir kulüp. Tarihi boyunca bunu kanıtladı. Ne kadar zorluk yaşarsa yaşasın, ayağa kalkmasını başardı. Fenerbahçe maçında da görüldüğü gibi, taraftarlarıyla her zaman büyük bir güç. Transfer yasağı nedeniyle aynı kadroyla devam etmek zorunda kaldılar, ancak bu zorluğun avantajına dönüştü. Transfer yasağı olmasa, bu kadar güçlü bir birliktelik yakalamak zor olurdu. Yerli oyuncuların hedefleri sahiplenmesi ve yabancı oyuncuların da buna uyum sağlaması, bu başarının temelini oluşturdu.

'MAKASI KAPATTILAR'

Samsunspor'un oyun gücü ve yarattığı hava sayesinde, Süper Lig'in dev takımlarıyla arasındaki farkı kapattığını belirten İşler, “Fenerbahçe maçı, Samsunspor'un başarısının tesadüf olmadığını gösterdi. Bu, daha büyük başarılar için önemli bir özgüven kaynağı. Bu sezon, özellikle büyük takımlar ile Anadolu ekipleri arasında büyük bir fark var, ancak Samsunspor bu farkı oyun gücü ve yarattığı hava ile en aza indiren takım. Bu nedenle daha fazlasını yapabilirler” dedi.

Benzer Videolar