Yorgun Merminin Isabet Ettiği Genç Ameliyatla Kurtarıldı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 18 yaşındaki Yunus Emre Yavuz, iş yerinde arkadaşlarıyla otururken başına gelen şans eseri bir olay sonucunda ölümden döndü. Yorgun bir mermi, Yavuz'un ensesine isabet etti. Şah damarına sadece 2 santimetre mesafede bulunan mermi, Yavuz'un hayatını tehlikeye attı.

Olay, Kırıkhan ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Yavuz, iş yerinde mola vererek arkadaşlarıyla sohbet ederken öne doğru eğildi. Bu sırada nereden geldiği belirsiz bir mermi, ensesine isabet etti. Yavuz'un aniden hissettiği ağrı ve yere yığılması üzerine arkadaşları hemen hastaneye götürdüler. Hastanede yapılan incelemeler sonucunda, Yavuz'un ensesine mermi isabet ettiği tespit edildi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü ameliyat edilen Yavuz'un ensesindeki mermi, 40 dakikalık bir operasyonla çıkarıldı. Şu anda taburcu olan Yavuz'un sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Olayın ardından polis ekipleri, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

"Eğildiğim anda merminin düşmesi bir oldu ve sanki biri sertçe sopayla vurmuş gibi hissettim," diyen Yavuz, o an yaşadıklarını şöyle anlattı: "İşte çalışıyorduk ve mola verdik. Akşam saat 19:30 sıralarında otururken biraz eğildim. Eğildiğim anda merminin düşmesi bir oldu. Biri sertçe sopayla vurmuş gibi hissettim. Arkadaşlar yaraya baktığında kurşun olduğunu gördüler. Hastaneye götürdüler. Röntgen ve filmlere bakıldığında mermi olduğu anlaşıldı. Hastane sürecinde; röntgen ve MR filmleri çekildikten sonra ameliyat olmalısın dediler. Geçen Pazartesi ameliyata girdim ve 40 dakika sürdü. Şükürler olsun sağlam çıktım. Kurşunu da incelenmesi için Adana'ya gönderildi. Zorlu bir süreç oldu ama atlattık."

Yavuz, merminin şah damarına çok yakın bir noktaya isabet ettiğini belirterek, "Ölümden döndüm. Ben değil başkası da olabilirdi veya ölebilirdim. Ben ölmedim ama başkasının başına gelip ölebilirdi. Kurşun şah damarının 2 cm yanındaydı ve biraz daha derine inseydi felç kalacaktım veya morgda olacaktım. Çocukluk hayalim asker olmaktı. Astsubay sınavları için hazırlanıyordum ki yorgun mermi başıma geldi. Kurşun izi kaldığı için askerlik hayalim tehlikeye girecek. Çocukluk hayalim olan astsubaylık askerlik hayatım yorgun mermi yüzünde bitti," dedi.

Yerel Haberler Emre Yavuz Ameliyat Kırıkhan Güvenlik Hastane 3-sayfa Sağlık hatay

Benzer Videolar