Yıldız Holding’ten Yapay Zeka Akademisi ile Çalışanlara Eğitim Desteği

Yıldız Holding, çalışanlarına sunduğu eğitim ve gelişim programlarına yeni bir program ekleyerek, yapay zeka alanında uzmanlaşmalarını hedefliyor. "Yapay Zeka Akademisi", çalışanların yapay zekanın kullanımında yetkinliklerini artırmalarını sağlayarak, bu teknolojinin geleceğine hazırlanmalarını amaçlıyor.

Yıldız Holding, "İnsana Yatırım" felsefesini benimseyerek, çalışanlarının yeni yetkinlikler kazanmalarını ve geleceğe hazırlanmalarını önceliklendiriyor. Bu amaçla oluşturulan Yapay Zeka Akademisi, yapay zekanın günlük hayata etkilerine ve gelecek potansiyeline odaklanan özel bir eğitim programı sunuyor.

Akademi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından "Yerinde Ar-Ge Merkezi" olarak onaylanan Yıldız Tech ekibi tarafından, Yıldız Holding'in Çamlıca Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. 4 Ekim'de başlayan program, daha önce hayata geçirilen "Analitik Akademi"nin devamı niteliğinde ve Holding çalışanlarına iş dünyasının geleceğine uyum sağlamaları için gerekli yetkinlikleri kazandırması hedefleniyor.

'ÇALIŞANLARIMIZ, SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARININ EN ÖNEMLİ UNSURU'

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Mehmet Tütüncü, hızlı değişimlerin yaşandığı iş dünyasında yapay zekanın önemine dikkat çekerek, çalışanlara yapılan yatırımların önemini vurguladı. Tütüncü, Yıldız Holding'in "İnsana Yatırım" yaklaşımıyla bugüne kadar birçok eğitim programı hayata geçirdiğini belirterek, Yapay Zeka Akademisi hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Yıldız Holding olarak, 'İşin Geleceği' kapsamında attığımız tüm adımlarda, insan kaynağımızı ve şirketlerimizi geleceğe hazırlamak için çaba gösteriyoruz. Çalışanlarımızın sürdürülebilir başarımızın en önemli unsuru olduğuna inanıyoruz. Hedeflerimize, sadece alanında uzman, yetkinliği yüksek ekiplerle ulaşabiliriz. Bu nedenle, bugüne kadar çalışanlarımızın yetkinliklerini artıran ve entelektüel birikimlerine katkıda bulunan birçok önemli eğitim programını hayata geçirdik. Yapay zeka teknolojileri hayatımızın her alanında giderek daha fazla yer almaya başladığı için, çalışanlarımızın bu teknolojilere uyum sağlamasını ve bu alanda yetkinlik kazanmasını istedik ve Yapay Zeka Akademisi'ni hayata geçirdik. Yıldız Tech ve Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanlığımızın iş birliğiyle tasarlanan bu programda, 'birbirimizden öğrenme' yaklaşımını benimsedik. Bu programın, Holding çalışanlarımızın yapay zeka alanında yetkinliklerini geliştirmelerine, iş süreçlerinin iyileştirilmesine ve verimliliğin artırılmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu eğitimlerle, dijitalleşen iş dünyasında Yıldız Holding çalışanlarını bir adım öne taşıyıp, geleceğe hazırlıyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Eğitim Desteği Yıldız Holding Teknoloji Ekonomi Eğitim

Benzer Videolar