Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Derviş Deniz: ‘Yetkililerin durumu değerlendirmesi lazım’

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Derviş Deniz, MKE Ankaragücü maçının ardından yaşadıkları zorluklara dikkat çekti. "Oyuncularımızın yaşadığı psikolojik etkiler, antrenman ve maç hazırlıklarını olumsuz etkiliyor. Yetkililer bu durumu değerlendirmeli ve Türk sporu için çözüm bulmalı," dedi.

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Yeni Malatyaspor, kendi sahasında MKE Ankaragücü'ne 3-0 mağlup oldu.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Deniz, 16 Ekim'deki depremin ardından oyuncularının psikolojik olarak zorlandığını ve ilk yarıda oyuna adapte olamadıklarını belirtti.

Tesislerin ve stadyumun mevcut durumunun antrenman ve maçlara engel olduğunu vurgulayan Deniz, "Bu koşullarda oyuncularımı nasıl antrenman yaptıracağım, nasıl maça hazırlayacağım, düşündürücü. Yetkililerin, Malatyaspor'un değil, Türk sporunun geleceği için bu durumu değerlendirmesi gerekiyor. Depremin gerçekleri ortada. Deplasmana gelen takımlar nasıl gelecek, biz tesislerde nasıl kalacağız? Bir başvurumuz var. Maçlarımızı Malatya'da oynamak için her şey hazırlanmıştı, ancak şimdi ne olacağını bilmiyoruz," dedi.

Deniz ayrıca, depremden sonra onarılan statta hala tehlikeli durumun devam ettiğini söyledi. - ANKARA

Yeni Malatyaspor Basın Toplantısı Teknik Direktör MKE Ankaragücü Derviş Deniz Malatyaspor Malatya Deprem ankara Futbol Yaşam Spor

Benzer Videolar