Yavuz Bingöl Nilşah Ağaoğlu evlendi! İlk paylaşım geldi: Sana rüya diyemem…

Sanatçı Yavuz Bingöl, altı yıldır birlikte olduğu Nilşah Ağaoğlu ile dünyaevine girdi. Nilşah Ağaoğlu'ndan evlendikten sonra ilk paylaşım geldi.

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dünyaevine girdi. Çift, Ayvalık'ın Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı Plajı'ndaki bir otelde düzenlenen sade bir törenle evlilik yolculuğuna başladı.

Sahilde gerçekleşen nikah töreninde, çiftin nikah şahitleri arasında Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan gibi isimler yer aldı. Törende, Yavuz Bingöl'ün babası Hüseyin Bingöl, oğluna babasının İstiklal Madalyası'nı takarak duygusal anlar yaşattı. Yavuz Bingöl bu sürpriz karşısında gözleri doldu.

Tören sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Yavuz Bingöl, "Bugün bizim için çok mutlu bir gün ancak biliyorsunuz birkaç gün önce TUSAŞ'ta üzücü bir saldırı yaşandı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu nedenle düğünümüzü biraz buruk bir şekilde kutluyoruz. Sade ve dostane bir ortamda gerçekleştirdik." dedi. Nikah törenine, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Düğünden sonra Nilşah Ağaoğlu sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Düğün fotoğraflarını paylaşan Nilşah Ağaoğlu, "Sana rüya diyemem, senden uyanamam ki" notunu düştü.

Benzer Videolar