Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evlendi! Oktay Kaynarca’nın sözleri herkesi güldürdü

Türkücü Yavuz Bingöl'ün (59), altı yıldır birlikte olduğu kendisinden 21 yaş küçük Nilşah Ağaoğlu ile nikâh masasına oturdu. Çiftin nikah şahitleri arasında Oktay Kaynarca da vardı. Kaynarca'nın nikah memurunun 'şahitlik ediyor musunuz?' sorusuna Yemin ediyorum cevap vermesi herkesi güldürdü.

Sahilde düzenlenen sade bir törenle dünyaevine giren Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu'nun nikah şahitleri arasında Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan yer aldı. Törende, duygusal anlar yaşandı. Yavuz Bingöl'ün babası Hüseyin Bingöl, oğluna sürpriz bir şekilde babasının İstiklal Madalyası'nı taktı. Bu an karşısında Yavuz Bingöl'ün gözleri doldu.

Haberin Devamı

Törenden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yavuz Bingöl, "Bugün bizim için en mutlu günlerden biri olsa da, birkaç gün önce TUSAŞ'ta yaşanan saldırı nedeniyle buruk bir şekilde gerçekleştirdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Dostlarımızla sakin ve sade bir tören düzenlemeyi tercih ettik." dedi. Nikah törenine iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Benzer Videolar