Victoria’s Secret Fashion Show’da Bella Hadid var mı?

2024 Victoria's Secret Fashion Show'unun tarihi ve saati merakla bekleniyor. Bella Hadid'in bu yıl defilenin bir parçası olup olmayacağı da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Victoria's Secret podyumunun en sevilen isimlerinden biri olan Bella Hadid'in 2024 defilede yer almayacağı açıklandı. Bu haber, Bella'nın hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

BELLA HADID, VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW'UNDA YOK

Bella Hadid, Victoria's Secret defilelerindeki etkileyici performanslarıyla her zaman beğeni toplamıştı. Ancak 2024 yılında podyuma çıkmayacağı öğrenildi.

İlgili Haberler Victoria's Secret Fashion Show mankenleri 2024! Defilede hangi mankenleri yürüyecek?Victoria's Secret Fashion Show'un mankenleri merakla bekleniyor. 2024 defilede hangi modellerin podyuma çıkacağı büyük bir heyecanla takip ediliyor. Victoria's Secret Fashion Show ne zaman, saat kaçta ve nerede? Victoria's Secret 2024 nereden izlenir?Victoria's Secret Fashion Show'unun ne zaman, saat kaçta ve nerede yayınlanacağı da büyük bir merak konusu. 2024 defile, televizyon ve online platformlardan izlenebilecek. Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Victoria Secret Soğuk Haber Bella Hadid New York Magazin Yaşam Moda

"
Benzer Videolar