Veysel Bilen: 1 puan sevindirici ancak biz 2 puan kaybettik diyoruz

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Fenerbahçe karşısında alınan bir puanı değerlendirerek, “Aldığımız 1 puan tabi ki de sevindirici ama biz onu 2 puan...

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, galibiyeti kaçırdıkları için mutsuz olduklarını dile getirdi. DHA'ya konuşan Bilen, oyuncuların ve teknik ekibin sonuna kadar mücadele ettiklerini vurguladı. "İki defa geriye düşmemize rağmen pes etmedik. Hatta 2. golü bulduktan sonra 3. gol için de savaştık." diyen Bilen, alınan 1 puanın sevindirici olduğunu ancak kaybettikleri 2 puanı da önemsediklerini ifade etti.

'TÜRK FUTBOLUNA KATKI SAĞLAYAN BİR KARŞILAŞMA OLDUĞU İÇİN MUTLUYUZ'

Başkan Vekili Bilen, 19 Mayıs Stadı'nda yaşanan muhteşem atmosferden ve centilmence geçen maçtan memnuniyet duyduklarını belirtti. "Tıklım tıklım dolu tribünler, şölen havasında bir futbol atmosferi, taraftarların coşkusu ve sahada kıran kırana mücadele... Beklentilerimizi tam anlamıyla karşılayan bir maç oldu. Özellikle Türk futboluna katkı sağlayan bir karşılaşma olduğu için mutluyuz." diyen Bilen, Samsunspor'un sezon başından beri centilmen bir şekilde mücadele ettiğini ve oyuncuların son düdüğe kadar ter döktüğünü söyledi. "Sezon sonunda sağlıklı ve adil yönetilen maçlarla hedeflerimize ulaşmayı umuyoruz." dedi.

'SAMSUNSPOR BÜTÜN MAÇLARDA SON DÜDÜK ÇALANA KADAR CENTİLMENCE MÜCADELE EDECEK'

Bilen, sadece futbol kalitelerini geliştirmeyi ve ligde saygılı bir şekilde devam etmeyi hedeflediklerini vurguladı. "Fenerbahçe maçı geride kaldı, önümüzde Kasımpaşa maçı var ve bizim için önemli bir maç. İstanbul'da taraftarlarımıza güzel bir maç izletmek ve puanlarla dönmek istiyoruz." diyen Bilen, bu başarıların sezon sonuna kadar devam etmesini umduğunu ifade etti. "Yenebiliriz, yenilebiliriz ama Samsunspor her zaman centilmence mücadele edecek. Oyunu çirkinleştirmeden, vakit geçirmeden, hakemle ve rakiplerle kavga etmeden, karakterli bir futbolla bütün futbolseverlerin takdirini kazanacağız." dedi.

Bilen, Samsunspor'un Anadolu futbolunu temsil eden bir konumda olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirtti. "Başkanımız, yönetimimiz, teknik ekibimiz, icra kurulumuz, oyuncularımız ve tüm çalışanlarımız uyum içinde, birlikte çalışarak hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz." diye konuştu.

Benzer Videolar