Van Gölü’nde 21 Yaşındaki Öğrenci İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de Van Gölü kıyısında kaybolduktan sonra, 21 yaşındaki genç kız için arama çalışmaları devam ediyor.

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, Diyarbakır'dan Van'a yeni taşınmış ve okulu için heyecanlıydı. 27 Eylül'de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü kıyısına yürüyüşe çıktı. Annesi ile görüntülü görüşen ve bir büfeye uğrayan Rojin, Van Gölü'nü seyrederek bir süre bankta oturdu. Daha sonra kamera görüntülerinde kayboldu ve o günden beri haber alınamadı. 28 Eylül'de sahilde dolaşan öğrenciler Rojin'in cep telefonu, su şişesi ve kekini buldu. Bu buluntular üzerine, Van Gölü'nde sahil güvenlik ve polis ekipleri tarafından Rojin için arama çalışmaları başlatıldı. Üç gündür Rojin'den haber alınamıyor ve ailesi Diyarbakır'dan Van'a gelerek arama çalışmalarını yakından takip ediyor.

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, sahile gelerek arama çalışmalarında yer alan sahil güvenlik, emniyet ekipleri, atlı polisler ve itfaiye ekiplerinden bilgi aldı. - VAN

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yerel Haberler Güvenlik Van Gölü 3-sayfa Eğitim Eylül van

Benzer Videolar