Vali Aydoğdu’dan Öğretmene Başarı Belgesi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Değirmenköy'e yaptığı ziyaret sırasında Saliha Merve Çelik (8) ile tanıştı. Küçük kız, Vali'ye, "Öğretmenimizi değiştirmeyin olur mu?" diye sordu. Aydoğdu, Saliha'nın bu samimi isteğinden etkilendi ve Yasemin Gülseven'e bir başarı belgesi göndermeye karar verdi.

Vali, Değirmenköy İlkokulu'nda öğrencilerle sohbet ederken, 3'üncü sınıf öğrencisi Saliha Merve Çelik, Vali Aydoğdu'ya öğretmenini çok sevdiğini ve onun okuldan ayrılmasını istemediğini söyledi. Vali, küçük kızın duygusal sözlerini duyunca, Yasemin Gülseven'e öğretmenlik başarısını kutlamak için bir başarı belgesi gönderdi.

SEVDİĞİ ÖĞRETMENİNE BELGESİNİ VERDİ

Vali Aydoğdu'nun gönderdiği başarı belgesini, Saliha Merve Çelik, Yasemin Gülseven'e derste teslim etti. Beş yıllık öğretmen olan Gülseven, bu olaydan çok etkilendiğini ve hayatında yaşadığı en duygusal anlardan birini yaşadığını söyledi. Vali'nin bu jestine minnettar olduğunu belirtti.

'ÇOK MUTLU OLDUM'

Saliha Merve Çelik, Vali'nin köylerine geldiğini annesinden duyduğunu ve okul bahçesine koşarak gittiğini anlattı. Vali, öğrencilere ne istediklerini sorunca, Saliha, öğretmenini çok sevdiği için onun okuldan gitmemesini dilediğini söyledi. Vali, öğretmenine bir başarı belgesi göndereceğini söylemişti ve Saliha, belgenin öğretmenine ulaşmasından çok mutlu olduğunu ifade etti.

TEŞEKKÜR EDEREK PAYLAŞTI

Vali Aydoğdu, sosyal medya hesabından Yasemin Gülseven'e teşekkürlerini iletti. Paylaşımında, öğretmenlerin bıraktığı izlerin kalıcı olduğunu ve Yasemin Gülseven'in öğrencilerinden esirgemediği bilgisini, sabrını ve sevgiyi takdir ettiğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Hamza Aydoğdu Merve Çelik Erzincan Güncel Eğitim Yaşam

"
Benzer Videolar