Ünlü oyuncu sette katil olmuştu! Filmiyle ilgili yeni gelişme

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. Rust filmi hakkında yeni gelişme yaşandı.

Ekim 2021'de, New Mexico'da çekimleri devam eden "Rust" filminin setinde yaşanan trajik bir olay, Hollywood yıldızı Alec Baldwin'i ve genç görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i derinden etkiledi. Bir sahne provası sırasında ateşlenen silahtan çıkan mermi, Hutchins'in hayatını kaybetmesine yol açtı.

Olaydan sonra başlatılan soruşturma ve yasal süreç, Baldwin'in silahı kendisinin ateşlemediğini ve içinde gerçek mermiler olduğunu bilmediğini savunmasıyla devam etti. Davanın sonucunda Baldwin'e ihmalkar davranıştan dolayı suçlama yöneltildi.

Olayın ardından Baldwin, Hutchins'in eşi Matthew Hutchins ve oğlu Andros ile bir araya geldi. Üzgün ve pişman olduğunu gösteren Baldwin'in, Hutchins ailesine sarıldığı anlar objektiflere yansıdı.

**FİLMİN YENİ GELİŞMELERİ**

Tragik olayın ardından ara verilen "Rust" filminin çekimleri, Mayıs 2023'te tamamlandı. Film, Polonya'nın Toruń kentinde düzenlenecek olan Camerimage Uluslararası Sinematografi Sanatı Film Festivali'nde seyirciyle buluşacak.

Benzer Videolar