Ünlü makyaj sanatçısı son yolculuğuna göz yaşlarıyla uğurlandı

Ünlü makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu, 43 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kendisini makyaj sanatında ispatlamış olan Kavasoğlu'nun vefatı, sektörde büyük bir üzüntü yarattı.

Kavasoğlu'nun cenazesi, Karacaahmet Şakirin Camii'nde düzenlenen törenle kaldırıldı. Törene, sanatçının yakın arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.

EN YAKIN ARKADAŞI DUYURDU

Kavasoğlu'nun vefatını yakın arkadaşı Fezi Altun duyurdu. Altun, yaptığı açıklamada "Sevgili dostumuzu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" diyerek Kavasoğlu'nun kaybının makyaj camiası için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Cenaze töreninin ardından Alp Kavasoğlu'nun naaşı, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

"KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYORDU"

Cenaze törenine katılan sunucu yazar Faik Çetiner, Kavasoğlu'nun uzun süredir hastalıkla mücadele ettiğini ve hastalığından sonra toparlanamadığını söyledi. Çetiner, "Babası benim arkadaşım. Çok başarılı bir çocuktu. Hastalandı ve hastalıktan sonra toparlanamadı. Babası çok uğraştı. Ama bu illet hastalığın önüne geçmek takdiri ilahi. Hastalık her tarafını sarmıştı. Doktorlarla bayağı ilgilendik ama sonuç alamadık. En son yapılan tedaviye daha cevap vermedi. Kendi de artık bırakmıştı. Kaderine razı bir görüntüsü vardı. Kimseyle görüşmüyordu. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun" dedi.

Ünlü makyaj sanatçısı son yolculuğuna göz yaşlarıyla uğurlandıKaynak: İhlas Haber Ajansı / MEHMET GÜZEL - Genel

Şakirin Camii Kültür Sanat Karacaahmet Magazin Ünlüler Makyaj Sanat Genel Yaşam

"
Benzer Videolar