Üniversiteli Kadın Hafızlar Kızılcahamam’da Buluştu

Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) tarafından düzenlenen Staj ve Kariyer Eğitim Programı kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanından 80 üniversiteli kadın hafız Kızılcahamam'da buluştu.

Programın açılışı dün gerçekleştirildi ve bugün çeşitli etkinlik ve toplantılarla devam ediyor. EHAD'dan yapılan açıklamaya göre, Kızılcahamam İlçe Müftülüğü ve Kızılcahamam Belediyesi de programın gerçekleşmesinde destek sağlıyor.

Yarın sona erecek olan programa öğretim görevlisi Ayşe Karakaya "Hafızlığın Değeri ve İşlevselliğinin Arttırılması" ve Emine Çınar "Gazze, Kur'an ve Direniş Gücü" konularında sunumlarıyla katkıda bulunacaklar.

Programda, üniversiteli kadın hafızlara takım çalışması ve gönüllülük, zaman yönetimi, kariyer planlama, temel iletişim becerileri, liderlik, gençlerin zararlı akımlardan korunması ve aile bilinci, hızlı öğrenme teknikleri gibi konularda seminerler veriliyor.

EHAD Staj ve Kariyer Eğitim Programı, gençlerin ve hafızların profesyonel kariyerlerinde başarılı olmalarını hedefliyor. Program, staj ve kariyer geliştirme süreçlerini destekleyen eğitim modülleri ve Ankara gezisiyle sona erecek.

Kızılcahamam Türkiye ankara Eğitim Güncel Haberler

Benzer Videolar