Ümraniye’de Müdür Yardımcısını bıçakla tehdit eden öğrenci hakkında ‘gözlem’ kararı

Ümraniye'de 24 Ekim Perşembe günü öğlen saatlerinde, Esenevler Mahallesi, Akşemsettin Sokak'taki Yunus Emre Ortaokulu'nda, Müdür Yardımcısı S.M.U. ile öğrenci K.Ş. arasında yaşanan bir olay meydana geldi.

Olay, öğrenci K.Ş.'nin başka bir öğrenciyle yaşadığı bir sorun nedeniyle ailesinin okula çağrılmasıyla başladı. İddialara göre, okul bahçesinde öğrencisi ve ailesinin gelmesini bekleyen Müdür Yardımcısı, telefonda K.Ş.'nin annesi ile görüşerek "Çocuğunuzun bakıcısı değilim" dedi. Bu sözleri duyan öğrenci K.Ş. Müdür Yardımcısına hakaret ederek okuldan ayrıldı.

Bir süre sonra elinde bir bıçakla okul bahçesine geri dönen K.Ş., Müdür Yardımcısını tehdit etti. Diğer öğretmenler olay yerine gelerek K.Ş.'yi durdurup Müdür Yardımcısını korumayı başardı.

'Gözlem' Kararı

Olayı öğrenen polis, K.Ş.'yi gözaltına aldı. Savcılık ifadesinin ardından K.Ş., nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakim, K.Ş.'nin akıl hastalığı olup olmadığının tespitine yönelik üç hafta süreyle gözlem altında tutulmasına karar verdi.

Ümraniye'de Müdür Yardımcısını bıçakla tehdit eden öğrenci hakkında 'gözlem' kararıKaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Ümraniye 3-sayfa Şiddet Eğitim Güncel Hukuk Suç

"
Benzer Videolar