TUSAŞ’a terör saldırısında şehit olan taksi şoförü son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden taksi şoförü Murat Arslan, 3 çocuğunun babasıydı. 44 yaşındaki Arslan, son yolculuğuna uğurlandı.

Saldırıyı gerçekleştiren 2 terörist tarafından şehit edilen Arslan'ın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Şehit Arslan'ın Kahramankazan'daki evinin önünde helallik alınması sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu. Arslan için Ulu Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve vatandaşlar katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, evli ve 3 çocuk babası Arslan'ın cenazesi Kahramankazan Şehitliği'nde toprağa verildi.

'İNŞALLAH SONLARI GELECEK'

Şehit Arslan'ın kuzeni ve aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan Murat Çavuş, "Ekmeğinde, kendi halinde, vatanını, milletini seven gariban bir arkadaşımızdı. Yolda katletmişler. Üniversite okuyan, üniversiteyi bitiren ve liseye yeni başlayan 3 çocuğu vardı. 20 yıldır bu işi yapıyor. Babasıyla aynı duraktalardı. Ortaokulda, lisede beraberdik. Allah devletimize zeval vermesin. İnşallah sonları gelecek. Devletimize güveniyoruz. Vatan sağ olsun" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Arslan Güvenlik Politika Olaylar Güncel Ankara TUSAŞ Terör Çocuk

Benzer Videolar