Türkücü İzzet Yıldızhan oğlunu evlendirmişti! Takılarla ilgili dikkat çeken yorum

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın oğlu Mustafa Yıldızhan ile Ecem Demirdöğen, geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. Kıbrıs'ta sahneye çıkan İzzet Yıldızhan düğünle ilgili açıklamalar yaptı.

İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta sahne aldı. Yaklaşık 1500 hayranıyla dolu bir salonda, ünlü sanatçı, şıklığıyla göz dolduran bir kıyafetle en sevilen eserlerini seslendirdi. Konserden önce basın mensuplarıyla sohbet eden Yıldızhan, keyifli bir görünüm sergiledi.

Haberin Devamı

Oğlu Mustafa'nın düğününden kısa bir süre sonra Kıbrıs'ta konser veren Yıldızhan'a, "Artık kayınpeder oldunuz ve dede olmaya da çok yakınsınız, bu konuda neler söylemek istersiniz?" sorusu yöneltildi.

Yıldızhan, "Gençler evleniyor, çocukları oluyor ve büyüdükçe evlendiriyoruz. Kayınvalide, kayınbaba olmak çok güzel bir şey aslında. Hayatın doğal akışı bu. Dede de olacağız, kayınbaba da. Evdekiler de kaynana olacak. İstediğimiz kadar direnelim, spor yapalım, iyi görünelim ama hayatın gerçekleri var. Çocuklarımız büyüyor. İnşallah her birinin mürüvvetini göreceğiz. Bir düğüne başladık, belki her yıl bir düğün olacak" dedi.

Haberin Devamı

DÜĞÜN GÜNÜ YAŞANANLAR

Gelin ve damadın bineceği aracın anahtarının kaybolması nedeniyle sinirlenen Yıldızhan, "Orada yaşadığım gerginliği siz görmediniz. Gelin damat geldi, büyük bir arabamız vardı, gelin arabası yaptık. Aynı arabadan bir tane daha var. Şoför bir anahtarı cebine koymuş, diğeri de duvarda asılıymış. Anahtarlar karışmış. Ben mükemmeliyetçi biriyim, her şeyin en iyisini isterim. Nikah salonunda millet bizi bekliyor. Neyse bir şekilde sorunu çözdük. Benim kızgın olduğumu bildikleri için durumu farklı anlattılar, ama bir gün sonra gerçek yüzünü öğrendik. Çok kızgındım, yüzümden de belli oluyordu. Ailem beni zor sakinleştirdi. Yüzümü yıkadım" dedi.

'EV PARASI ÇIKTI'

Basın mensuplarının İzzet Yıldızhan'a takılan takılarla ilgili, "Sizi memnun etti mi?" sorusuna Yıldızhan, "Doğuda aşiret düğünlerine gelen dostlarımdan böyle bir beklentim yok ama herkes geldiği için çok teşekkür ederim. Herkes kendine düşeni yaptı. Biliyorsunuz düğünlerde takılan takılar, gelin ve damada yardım amacıyla yapılan bir adettir. Yaklaşık bir ev parası kadar para toplandı, belki de daha fazladır" yanıtını verdi.

 

Benzer Videolar