Türk Rapçiler ‘Walk and Flow’ Projesi ile New York’ta Sahne Aldı

Türkiye'den bir grup rapçi, "Walk and Flow" adlı projelerini New York Times Meydanı'nda yayınladıkları bir reklamla duyurdu. Projede, ünlü müzisyenler grafitlerle süslenmiş bir kabine giriyor ve koşu bandı üzerinde yürürken müziklerini seslendiriyorlar.

Dünyada tanınmış bir marka yaratmayı hedefleyen Yener Çevik, Cash Flow, Anıl Piyancı, Decrat gibi ünlü rapçiler, bu projede benzersiz bir konseptle müziklerini duyuruyor. Projenin arkasındaki rapçiler, graffiti ile boyanmış bir kabine girip koşu bandında yürürken performanslarını sergiliyor. Bu anlar video kliplere dönüştürülerek, "Walk and Flow" sloganı ile yeni bir marka oluşturulması hedefleniyor.

"Times Meydanı'nda olmak gurur verici"

Projenin yapımcısı Ulaş Çelik, uluslararası bir marka yaratma hedefleri olduğunu belirterek, "Projemiz New York Times Meydanı'nda yer buldu. İnşallah dünyanın konuştuğu bir müzik markası inşa edebiliriz. Elbette Times Meydanı'nda olmak gurur verici, ancak bu bizim için sadece başlangıç. İlk sezonu yayınladık, ikinci sezonda Avrupa ve Türk rapçileri bir araya getirmeyi planlıyoruz. Amacımız ülkemize bir müzik markası kazandırmak ve ülkemizin yetenekli sanatçılarını dünyaya açabilecek bir platform geliştirmek. Uluslararası bir marka nasıl yaratılır diye yola çıktık. El Musto ile yaptığımız son projenin global listelerde viral olması ve daha önce grafiti sanatçıları ile yaptığımız çalışmaları da viral olması bizi çok cesaretlendirdi. Emir Monoman önderliğinde çok özgün bir konsept ortaya çıkarmaya çalıştık" dedi.

"İnsanların daha fazla ilgisini çekeceğini düşündüm"

Projenin konseptinin çok ilginç ve alışılmadık olduğunu belirten El Musto olarak bilinen Mustafa Murat Sarı, "Dale Don Dale şarkısı ile güzel bir çıkış yakaladık. Bu proje benim için harika bir çalışma oldu. Ulaş ağabeyin teklifini kabul ederek projeye katılmak istedim. Video görüntülerinin renkli olması insanların daha fazla ilgisini çekeceğini düşündüm" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Times Meydanı Kültür Sanat Etkinlik New York Türkiye Güncel Kültür Sanat Yerel Müzik

"
Benzer Videolar