TÜGVA Denizli Yaz Okulu Programı Son Buldu

Denizli'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen ve 2500'den fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yaz okulu programı sona erdi.

Pamukkale ilçesindeki Çamlık Şehir Ormanı'nda düzenlenen kapanış etkinliğinde öğrenciler, eğlenceli yarışmalar, sahne gösterileri ve geleneksel oyunlarla keyifli vakit geçirdi. Teknolojik oyunlar da etkinliğin ilgi çekici unsurları arasındaydı.

TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, yaptığı açıklamada geçen yıl 1500'den fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yaz okullarının bu yıl 2500'den fazla öğrenciyle büyük bir başarıya ulaştığını ifade etti.

Durmuş, TÜGVA olarak milli ve manevi değerlere sahip, geleceğin aydınlık nesillerini yetiştirme hedefiyle çalıştıklarını vurgulayarak şunları söyledi: "Gençlerimiz için en iyi şekilde çalışmak, onlara faydalı olmak ve Allah'ın rızasını kazanmak bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yaz okullarımızda değerler eğitimi, Kur'an eğitimi, akıl-zeka oyunları ve sportif faaliyetler gibi çeşitli etkinliklerle gençlerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz. Elhamdülillah, dolu dolu bir yaz dönemini gençlerimizle birlikte geçirdik."

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüdaverdi Otaklı ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Ali Durmuş Gençlik denizli Eğitim Güncel Haberler

Benzer Videolar