Transferde çarpıcı iddia… Real Madrid, Galatasaray'ın yıldızının peşinde!

Galatasaray'ın yıldız ismi için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. İspanyol devi Real Madrid'in yıldız oyuncu için ara transferde yüklü bir bonservis...

Galatasaray'ın ara transfer dönemine ilişkin heyecan verici bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız oyuncularından birine yönelik reddedilmesi zor bir teklif geldi.

YILDIZLARA İLGİ SÜREKLİ

Avrupa'nın dev kulüpleri Süper Lig'in güçlü takımlarına ilgi göstermeye devam ediyor. Yaz transfer döneminde birçok önemli oyuncusuna ilgi gösterilen Galatasaray, ara transfer döneminde de zorlu bir mücadeleye hazırlanıyor.

Galatasaray'ın yıldızı Davinson'dan şık gol! daha fazla video için

BİR DEV TAKIM KAPIDA

Galatasaray, ara transfer döneminde reddedilmesi zor bir teklifle karşı karşıya kalabilir. Süper Lig'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu için harekete geçtiği belirtiliyor. Hem kulüp hem de oyuncu cephesinde reddedilmesi zor bir teklif bekleniyor.

DAVINSON'UN PEŞİNDELER!

2023 yaz transfer döneminde Tottenham'dan 9.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Davinson Sanchez, Galatasaray'da önemli bir etki yarattı. Sarı-Kırmızılı formayı giydiği günden bu yana Okan Buruk'un en güvendiği oyunculardan biri olan Kolombiyalı futbolcu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Arjantin basınından Ole'nin haberine göre, Real Madrid 28 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istiyor.

YÜKLÜ BİR TEKLİF BEKLENİYOR

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın kapısının çalınması muhtemel. Habere göre Real Madrid, deneyimli futbolcuyu transfer etmek için yüksek bir bonservis bedeli teklif etmeye hazır. Davinson Sanchez'in de böyle bir teklif gelmesi durumunda Real Madrid'e gitmeyi düşündüğü belirtiliyor.

 

Benzer Videolar