Traktör Devrildi: 3 Yaralı

Ankara'da Ayaş Yolu'nun 27'nci kilometresinde meydana gelen bir trafik kazasında, bir traktör devrilerek 3 kişi yaralandı.

Olay, Yenikent'ten tarlasına giden Abdullah Sertkaya'nın kullandığı traktörün direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu meydana geldi. Sertkaya, şerit ihlali yaparken traktöre bağlı kazayağının asfalta takılmasıyla yol kenarına devrildi. Traktörde sıkışan 3 kişi, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Hafif yaralanan Sertkaya ve beraberindeki 2 kişi, sağlık ekipleri tarafından Sincan Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

"Kazayağının ucu asfalta takılması nedeniyle traktör devrilmiş"

Kazanın ardından olay yerine gelen Selami Karataş, "Abdullah Sertkaya'nın köylüsü olarak, kaza sırasında traktörde 3 kişinin bulunduğunu ve yaralı kurtarıldıklarını biliyorum. Traktör, yakın köylümüzün. Sertkaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği, arkadaki yükün ağır olduğu ve kazayağının ucunun asfalta takılması sonucu devrildiği söyleniyor. Ekime hazırlanan arpa ve buğdayı tarlasına götürürken kaza meydana gelmiş" diye ifade etti.

Yerel Haberler Acil Durum Güvenlik 3-sayfa ankara Tarım Yaşam Kaza

Benzer Videolar