Trabzonspor'u ağırlayacak Göztepe'de parola zafer

Bu sezon evinde müthiş oynayan ve son 3 maçını kazanan Göztepe, Trabzonspor karşısında seriyi devam ettirmek istiyor. Stoilov “Kazanmak için 90 dakika boyunca...

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, evindeki maçlarda sergilediği performansla dikkat çekiyor. İlk maçında Fenerbahçe'ye 2-0 geriden gelip 2-2 berabere kalan İzmir temsilcisi, sonrasında üç maçını da kazandı. Bodrumspor, Kayserispor ve Sivasspor'u mağlup eden Göztepe, evinde tam 10 puan topladı. Dış sahada ise 4 maçta sadece 2 puan elde ettiler. Trabzonspor maçı için de hedefleri açık: zafer. Teknik direktör Stanimir Stoilov, "Kazanmak için 90 dakika boyunca mücadele etmeliyiz. Disiplinli oynamalıyız. Trabzonspor tehlikeli bir rakip. Ancak evimizde herkesi yenecek güçteyiz." dedi.

Fofana'nın durumu belirsiz

Göztepe'nin en büyük avantajı, taraftarının desteği olacak. Gürsel Aksel Stadı'nda tüm biletler tükendi ve yaklaşık 20 bin taraftar muhteşem bir atmosfer yaratacak. Ev sahibinde Kubilay'ın sakatlığı devam ediyor. Miroshi'nin durumu ise belirsiz. Chelsea'den kiralık Fofana'nın ilk 11'de başlayıp başlamayacağı henüz netleşmedi.

 

Benzer Videolar