Trabzonspor'da Şenol Güneş'in hamleleri tutmadı

Süper Lig’deki ilk mağlubiyetini İzmir deplasmanında 2-1’lik sonuçla alan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş’in çıkarttığı ilk 11 büyük tartışmaya...

10. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Göztepe'ye konuk oldu. Ligde yenilgisiz bir şekilde ilerleyen Trabzonspor, bu maçı kazanmak için sahaya çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Başakşehir maçının kadrosunda tek değişiklik yaparak Bardhi'yi Cham'ın yerine tercih etti. Şaşırtıcı bir şekilde savunmada yine iki orta saha oyuncusu görev aldı. Halbuki yedek kulübesinde Denswil, Serdar Saatçi ve Hüseyin Türkmen gibi üç stoper bulunuyordu. Güneş, Lundstram ve Mendy'yi stoper olarak oynattı. Çift forvetle gol arayan Göztepe, Trabzonspor'un savunmadaki bu zaafından ilk yarıda etkili bir şekilde yararlandı.

Değişiklikler...

İkinci yarıya başlarken, Şenol Güneş üç oyuncu değişikliği yaptı. Nwakaeme, Cham ve Denswil oyuna dahil olurken, Draguş, Bardhi ve Pedro yerlerini aldılar. Trabzonspor, 64. dakikada Banza'nın attığı penaltı golüyle eşitliği sağladı. 78. dakikada Ozan Tufan'ı oyundan alan Güneş, Umut Bozok'a şans verdi. 88. dakikada ise Eren Elmalı'yı oyundan alarak Barisic'i oyuna sürdü. Tüm kozlarını oynayan Güneş, istediği oyunu bir türlü kuramadı. Maçın 90+2. dakikasında Tijanic'in attığı gol, Trabzonspor'u yıktı. Karadeniz ekibi, gelecek hafta evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Benzer Videolar