Trabzonspor'da Şenol Güneş, yol haritasını belirledi! Oyuncularıyla özel görüşme…

7 maçta 6 beraberlik ve 1 galibiyet alabilen Trabzonspor’da, Şenol Güneş milli arayı yoğun geçiriyor. Günde çift antrenman yapan Fırtına’da, tecrübeli hocanın...

Trabzonspor, ilk yedi maçında sadece 9 puan toplayarak ligin 10. sırasına yerleşti. Teknik direktör Şenol Güneş, takımın beklenen performansı sergileyememesinden memnun değil ve milli ara boyunca eksiklikleri gidermeye çalışıyor. Güneş, özellikle takımın sahadaki kırılganlığını ve temposuz oyununu düzeltmek istiyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çift antrenmanlar düzenleniyor, oyuncular fiziksel olarak zorlanıyor ve Güneş oyun anlayışını aktarmak için bireysel ve grup toplantıları yapıyor.

SAKATLAR DÖNÜYOR

Güneş, takımın potansiyelinin altında performans gösterdiğini düşünerek oyuncuları mental olarak toparlamaya çalışıyor. "Buradan çıkmanın tek yolu kazanmak" diyen Güneş, milli ara sonrası zorlu maçların beklediğini, ancak her maçı tek tek ele alacaklarını ve mücadele etmeye devam edeceklerini vurguluyor. Ozan Tufan, Umut Bozok, Cihan Çanak ve Batagov gibi sakat oyuncuların takıma dönmeye başlaması, teknik heyeti umutlandırıyor.

MUHAMMED CHAM HIRS YAPTI

Trabzonspor'un 4 milyon Euro'ya transfer ettiği Muhammed Cham, henüz beklentileri karşılayamadı. Yaz boyunca eski kulübünde kadro dışı kalan ve kamp süreci yaşayamayan 24 yaşındaki oyuncu, milli ara boyunca yoğun bir şekilde çalışıyor. Fiziksel olarak eksiklerini gidermeye çalışan Cham, Başakşehir maçında çok farklı bir performans göstermek istiyor. Antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çeken Avusturyalı oyuncu, Şenol Güneş'in gözüne girmeye çalışıyor.

ARAYA KADAR İKİ DERBİ

Trabzonspor, 19 Ekim'de Başakşehir'i, 26 Ekim'de Göztepe'yi deplasmanda oynayacak. 3 Kasım'da Fenerbahçe derbisi, 9 Kasım'da ise Çaykur Rize deplasmanı var. Bu zorlu periyottan maksimum puanı almak, Trabzonspor'un hedefinde.

GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE KALDI

Trabzonspor'un bu sezonki performansı, geçen sezonu aratmıyor. Geçen sezon ilk 7 maçta 12 puan toplayan takım, bu sezon aynı dönemde 9 puanda kaldı. Liderin 9 puan gerisinde 5. sırada yer alan Trabzonspor, bu sezon 10. sırada ve liderin 13 puan gerisinde bulunuyor.

 

Benzer Videolar