Trabzonspor'da Şenol Güneş yine istediğini alamadı! Rıza Çalımbay'a diş geçiremiyor…

Trabzonspor'un başındaki galibiyet hasretini Konyaspor maçıyla sonlandıran Şenol Günşe, Hatayspor karşısında bir seriye başlamanın peşindeydi. Fakat deneyimli...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hatayspor deplasmanında bazı zorunlu değişiklikler yapmak zorunda kaldı. Sakatlığı bulunan Ozan Tufan, Denswil ve Anthony Nwakaeme, maçı izlemek zorunda kaldı. Yerlerine ise John Lundstram, Serdar Saatçı ve Denis Draguş çıktı. Maç öncesinde mutlak galibiyet hedefini vurgulayan Güneş, tüm oyuncuların önemli olduğunu ve şans verildiğinde takıma katkı vermeleri gerektiğini söyledi. Zorlu bir dönem geçiren Hatayspor'a karşı da iyi bir sonuç istediğini belirtti.

HAMLELERİ YETERLİ OLMADI

"Oyun adına doğru adımları attığımızda kazanmayı bekliyorum. Kazanmak istemeyen Trabzonspor'un sahada ne işi var?" diyen Güneş'in umutları boşa çıktı. Bordo-Mavililer 90 dakika sonunda beraberlikle ayrıldı. Güneş, ikinci yarıya Okay Yokuşlu'nun yerine Cham ile başladı. Son bölümdeki hamleler de sonuç getiremeyince Fırtına sahadan hayal kırıklığıyla ayrıldı.

RIZA ÇALIMBAY'A GALİBİYET YOK

Şenol Güneş, Rıza Çalımbay'a karşı son iki maçında galibiyet yüzü görememişti. Deneyimli teknik adam, Beşiktaş'ın başındayken Çalımbay'a karşı Sivasspor ve Konyaspor'la karşılaşmış ve bir beraberlik, bir de yenilgi almıştı. Dün akşam da Güneş istediğini alamadı. Bu sonuçla birlikte Güneş'in Çalımbay'a karşı galibiyet hasreti üç maça yükseldi. Bu arada, ligde şu an çalışan hocalar arasında en deneyimli iki isim karşı karşıya gelmiş oldu. Rıza Çalımbay ligde 641, Güneş ise 617. maçını geride bıraktı.

 

Benzer Videolar