Trabzonspor'da Edin Visca etkisi! O varsa galibiyet var

Bu sezon beraberliklere abone olan Trabzonspor, sahadan yine 1 puanla ayrılacaktı ki uzatmalarda Visca sahneye çıktı. Boşnak yıldız, Eren’in asistinde ağları...

Trabzonspor, ilk 7 haftada 6 beraberlik ve 1 galibiyetle hayal kırıklığı yaratan bir performans sergilemişti. Milli ara sonrası, Papara Park'ta ağırladıkları Başakşehir maçında ise bordo-mavililer daha farklı bir yüz gösterdi.

İlk yarıda Visca ve Pedro Malheiro ile gol pozisyonlarına giren Trabzonspor, ağları havalandıramadı. Başakşehir ise ilk 45 dakikada etkili bir oyun sergileyemedi.

İkinci yarıda her iki takım da hücumda daha atak bir oyun sergiledi. Ancak maçın normal süresi golsüz sona erdi. Uzatmalarda ise sahneye Visca çıktı. Eren Elmalı'nın asistinde fileleri sarsan Boşnak futbolcu, taraftarları coşturdu.

Visca, daha önce de Konyaspor maçında gol atmış ve Trabzonspor'un galibiyetinde önemli rol oynamıştı. Bu galibiyetle Trabzonspor, zorlu fikstürüne önemli bir başlangıç yapmış oldu.

Trabzonspor önümüzdeki hafta Göztepe'ye deplasmanda konuk olacak. Ardından iç sahada Fenerbahçe ile karşılaşacaklar. Daha sonra ise Çaykur Rizespor ile Karadeniz derbisini oynayacaklar.

Trabzonspor'un 34 yaşındaki kanat oyuncusu Edin Visca, Başakşehir karşısında yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, uzatmalarda kendini affettirdi. Eren'in güzel pasında sert bir vuruşla ağları sarsan Visca, bu sezon kazandığı 2 maçta da Trabzonspor'u galibiyete taşıdı.

Visca, eski takımı Başakşehir'e karşı Trabzonspor ile çıktığı 6. maçta 3. golünü kaydetti. Visca, Trabzonspor'un bu sezonki galibiyetlerinde büyük etkiye sahip.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir maçına stoper orijinli oyuncu olmayan bir 11 ile başladı. Savunmanın merkezinde esas mevkileri orta saha olan Mendy ile Lundstram görev aldı. Güneş, ikinci yarıda ise ilerleyen bölümlerde Serdar Saatçi'yi savunmaya aldı.

Savic ve Denswil, sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almadı. Denswil'in hafta başında idmanlara katılacağı öğrenildi. Savic ise Fenerbahçe derbisinde oynamayı hedefliyor.

Benzer Videolar