Trabzonspor'a Ajax'tan yıldız futbolcu! Beşiktaş'a da önerilmişti…

Transfer hazırlıklarına erken başlayan Trabzonspor’a menajerler tarafından yıldız bir isim önerildi. Yaz döneminde adı Beşiktaş’la anılan yıldız futbolcunun...

Trabzonspor, sezon başında kadrosunu 13 yeni oyuncuyla güçlendirerek büyük bir yenilenme sürecine girmişti. Ancak Abdullah Avcı yönetimindeki takım henüz beklentileri karşılayamadı. 7 lig maçında 6 beraberlik ve sadece 1 galibiyet elde eden Fırtına'da, oyuncuların bireysel potansiyellerinden ziyade takımın uyumu ve kadro mühendisliğinin yetersizliği eleştiri konusu oldu.

Trabzonspor yönetimi, ara transfer döneminde takıma nokta atışı takviyeler yapmayı hedefliyor. Bu doğrultuda erken hazırlıklara başlayan kulüp, kanat, kanat forveti, 8 numara ve stoper mevkilerine takviye arayışında. Mevcut oyuncuların performanslarında önemli bir değişiklik olmazsa, Ocak ayında yeni transferlere imza attırılması olası görünüyor.

Şenol Güneş: Şu anda oynadığımız oyun tatmin edici değil

daha fazla video için

STEVEN BERGHUİS ÖNERİLDİ

Kulübe gelen transfer önerileri arasında Steven Berghuis'in adı da yer alıyor. Yaz transfer döneminde Beşiktaş ile adı geçen 32 yaşındaki Berghuis, şu anda Ajax forması giyiyor. Sağ kanat oyuncusu olmasına rağmen sol kanatta ve forvet arkasında da görev yapabilen yıldız Hollandalı, bu sezon 7 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti. Hollanda Milli Takımı'nda 46 kez forma giyen Berghuis'in Ajax ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

BONSERVİSİ UYGUN...

Berghuis'in sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle Ajax'ın transferinden yüksek bir bedel talep etmesi beklenmiyor. Ajax'tan önce Feyenoord, Watford, AZ Alkmaar ve Twente gibi kulüplerde forma giyen Berghuis, geçtiğimiz sezon 29 maçta 8 gol ve 10 asistlik performans sergilemişti. Trabzonspor'un transfer konusunda özellikle Kasım ayındaki milli ara döneminde yoğunlaşması bekleniyor.

BROWNHİLL’DEN FLAŞ KARAR

Yaz transfer döneminde Trabzonspor'un gündeminde olan Burnley'in yıldız oyuncusu Josh Brownhill, kulübüyle sözleşmesini uzatmak istemediğini açıkladı. Championship'te çıktığı 9 maçta 4 gol ve 1 asistlik katkı sağlayan 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Brownhill transferiyle ilgili Trabzonspor'un ara transfer döneminde girişimde bulunup bulunmayacağı henüz belli değil. Fırtına, 8 numara pozisyonuna takviye yapmayı hedefliyor.

Benzer Videolar