Tokat’ta Bıçaklı Saldırı: Genç Kadın Yaralandı, Saldırgan Gözaltında

Tokat'ın Erbaa ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan korkunç bir olayda, S.G. adlı genç kadın yürürken bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırganın kimliği henüz bilinmiyor.

Saldırı, Yeşilyurt Mahallesi'nde gerçekleşti. S.G., kaldırımda yürürken sırtından bıçaklandı. Yaralanan genç kadın, saldırganın peşinden koştu ve çevredeki vatandaşların yardımıyla kaçmayı başardı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, S.G.'yi Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Genç kadının vücudunda birkaç yerinde kesikler olduğu belirtildi.

Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk incelemede, akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen M.K. isimli bir kişiyi gözaltına aldı. Ancak olay yerindeki güvenlik kameralarının görüntülerinin incelenmesi sonucu saldırganın başka bir kişi olduğu anlaşıldı.

Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek saldırıyı gerçekleştiren şahsın İbrahim Bolat olduğu tespit etti ve onu gözaltına aldı. Bolat, ilk ifadesinde "Bazen farklı şeyler görüyorum. O yüzden yapmış olabilirim" dedi. Bolat'ın psikolojik ilaç kullandığı ve yüzde 40 engelli raporunun bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olayın tüm ayrıntılarını araştırıyor.

Güvenlik 3-sayfa Sağlık Hukuk Polis Erbaa tokat

Benzer Videolar