Tiyatro oyunu gerçek oldu… Kerem Alışık ve Evrim Alasya aşk mı yaşıyor?

45 yaşındaki güzel oyuncu Evrim Alasya'nın kendisi gibi oyuncu olan Kerem Alışık'a gönlünü kaptırdığı iddia edildi. İkilinin Londra tatiline giderken yakalandığı konuşuluyor. Henüz iki isimden de konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Son dönemde "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki Kıvılcım rolüyle dikkat çeken Evrim Alasya, yeni bir aşka yelken açmış olabilir. Alasya'nın "Aşk Biter mi?" adlı tiyatro oyunundaki rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, oyun içerisinde sevgilileri canlandıran Alasya ve Alışık, gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı. İkili, Londra'ya tatile giderken el ele görüntülenmiş.

Bu iddia, Alışık'ın daha önce "Bir Zamanlar Çukurova" dizisindeki rol arkadaşı Hilal Altınbilek ile yaşadığı aşk dedikodularını akıllara getirdi. O dönemde ikilinin birlikte ev tuttukları iddia edilmişti, ancak ikili bu haberleri yalanlamıştı.

Öte yandan, Evrim Alasya, Saba Tümer'in Youtube kanalında verdiği bir röportajda "Erkek gibi erkeklere hasret kaldım" demişti. Bu sözleri de son çıkan aşk iddiasıyla ilişkilendiriliyor.

Aşk iddiasıyla ilgili olarak henüz taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Benzer Videolar