TFF'den Karadağ maçı öncesi uyarı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye A Milli Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Samsun'da oynayacağı Karadağ maçı öncesinde stadyumun kapılarının...

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde 11 Ekim Cuma günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Karadağ ile karşılaşacak. Maç saat 21.45'te başlayacak ve stadyum kapıları maç başlangıcından 3 saat önce, yani 18.45'te açılacak.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, seyircilerin stada erken gelmeleri ve girişlerde sorun yaşamamaları için uyarıda bulunuldu. Stadyum çevresindeki yolların trafiğe kapatılacağı göz önünde bulundurularak, seyircilerin toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.

Toplu taşıma bilgileri

Stadyuma ulaşım için SAMULAŞ Tramvay veya SAMULAŞ otobüsleri kullanılabileceği belirtildi. Tüm toplu taşıma araçları maç sonrasında geç saatlere kadar sefer düzenleyecek. Tramvay ile gelecek seyirciler Stadyum durağını, otobüs ile gelecek seyirciler ise T4 numaralı otobüslerle 19 Mayıs Stadı durağını kullanarak stadyuma ulaşabilirler.

Stadyuma sadece Passolig kartı ile giriş yapılabileceği vurgulandı. Passolig kartına yüklenmiş biletler ile giriş mümkün olacak, diğer sitelerden alınan biletler geçerli olmayacak. Stadyum dışında Güney kale arkasında bulunan gişeler ve AVM Passolig gişelerinden hizmet verilecek. Gişeler saat 22.30'a kadar (1. devre sonuna kadar) açık olacak ve kart sorunları yaşayan seyircilere yardımcı olunacak. Gişelerden Tek Geçişlik Kart ve yardım masası hizmetleri verilecek, fakat maç günü gişelerden kart başvurusu alınmayacak. Cep telefonunda bulunan biletle giriş yapmak isteyen seyircilerin, cep telefonu ışığını en üst seviyede ayarlayarak turnikelerde bileti okutmaları gerekecek.

Otopark kullanımı

Stadyuma araç ile giriş sadece TFF tarafından düzenlenmiş araç kartı sahibi araçlara izin verilecek. Araç kartı olmayan seyirciler araçlarını stadyuma yakın otoparklara park ederek stadyuma ulaşabilecekler. Araç kartı olmayan araçlar Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından stadyuma yaklaşım yollarına alınmayacak.

Benzer Videolar