Teröristleri son gören esnaf konuştu! 2 saat boyunca çıt çıkarmadan aynı şeyi yapmışlar

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısını gerçekleştiren şahısların 23 Ekim sabahı kahvaltı yaptığı işletmenin sahibi Selim Bıyık, yaşadıklarını anlattı.

PKK üyesi Ali Örek ve Mine Sevjin Alçiçek'in TUSAŞ tesislerine düzenlediği saldırıda 5 kişi hayatını kaybetmiş, 22 kişi de yaralanmıştı. Saldırıdan önce teröristlerin kahvaltı ettiği işletmenin sahibi Bıyık, "Sabah saatlerinde 09.30 ile 10.00 arası geldiler. Yaklaşık iki saat boyunca oturup kahvaltı yaptılar. Hiçbir şekilde sohbet etmediler, seslerini duymadık. Sürekli WhatsApp ve sosyal medyadan yazışıyorlardı. Şüpheli hareketler sergilemediler, oldukça rahat ve normal görünüyorlardı. Aralarında hiç konuşmadılar, şüphe uyandıracak davranışları olmadı. İkisinin de çantaları yanlarındaydı." dedi.

"FOTOĞRAFI GÖRÜNCE YERİMDEN KALKAMADIM"

Terör saldırısının haberini aldıktan sonra şaşkınlığa uğradığını belirten Bıyık, "Fotoğrafı görünce oturduğum yerden kalkamadım. Çünkü saatlerce aynı masada oturduk. İkisini de net bir şekilde gördüğüm için büyük bir şok yaşadım. Çok kötü oldum. Şaşırdım ve hemen dükkana koştum." ifadelerini kullandı.

Teröristleri son gören esnaf konuştu! 2 saat boyunca çıt çıkarmadan aynı şeyi yapmışlarKaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Havacılık Güvenlik 3-sayfa Saldırı ankara Selim TUSAŞ Terör

"
Benzer Videolar