Sözleşmesi feshedilen Ryan Kent'e bir şok daha! İskoçya'dan açıklama geldi…

Geniş kadrosuyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, uzun süredir beklenen ayrılığı gerçekleştirdi ve Jose Mourinho'nun gözüne...

Fenerbahçe, Ryan Kent ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşma ile feshetti. Mourinho'nun beğenisini kazanamayan Kent, takımda kendine yer bulamayınca serbest oyuncu statüsüne geçti.

3 GOLE KATKIDA BULUNDU

Kent, geçen sezon Glasgow Rangers'tan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, 19 maçta 1 gol ve 2 asistle 3 gole katkı sağladı.

 

2.7 MİLYON EURO

Bu sezon sadece 1 maçta 68 dakika forma giyen Kent'in piyasa değeri 2 milyon 700 bin euro. Liverpool altyapısından yetişen oyuncu, kariyerinde Coventry City, Barnsley, Freiburg, Bristol City ve Rangers'ta da kiralık olarak oynadı.

İSKOÇYA'DAN KENT'E KÖTÜ HABER

Fenerbahçe'den ayrılan Kent'in eski kulübü Glasgow Rangers'a dönebileceği konuşuluyordu. Ancak İskoç gazeteci Andy Newport, Rangers'ın Kent'i yeniden kadrosuna katma ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.

'RANGERS MASRAFLARI KISIYOR, KENT'İN MAAŞI YÜKSEK'

Daily Record muhabiri, Rangers'ın yüksek maaşlı oyuncularını kadrosundan çıkardığını ve Kent'in Fenerbahçe'de yüksek bir maaş aldığını söyledi.

PHILLIPPE CLEMENT'TEN KENT AÇIKLAMASI

Glasgow Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement, Kent'i uzun süredir tanıdığını ve Rangers'a transfer olduğunda Brugge'e transfer etmek için görüşmeler yaptığını söyledi. Ancak Clement, transfer dedikodularına girmekten kaçındı.

FANATİK ÖZEL HABER - SAMET ÇAYIR

Benzer Videolar