Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı! Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi

Survivor All Star 2022'ye aşklarıyla damga vuran Mert Öcal ve Sude Burcu dünyaevine girdi. Eski Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı. Sude Burcu gelinliğiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

42 yaşındaki Mert Öcal, Eylül 2022'de kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu ile evlenerek hayatını birleştirdi. Aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atan çift, Survivor'dan tanıdıkları dostlarının desteğini yanlarında hissetti.

Sude Burcu, mutluluktan gözlerinin parladığını ve sevdiklerinin bu özel günde yanında olmasının heyecan verici olduğunu dile getirdi. Uzun zamandır bu günü hayal ettiklerini belirten gelin, sade bir gelinlik tercih ettiğini ve bu nedenle kolayca bulduğunu söyledi.

"BALAYI PLANIMIZ YOK"

Mert Öcal, evlilikten uzun süre kaçındığını ancak Sude ile karşılaşınca kararını değiştirdiğini ifade etti. Evliliğin doğru kişiyle yapıldığında dünyanın en güzel şeyi olduğuna inandığını vurgulayan Öcal, hayatlarına huzur ve mutlulukla devam etmek istediklerini söyledi. Çiftin şu anda balayı planları bulunmuyor.

Çiftin nikah şahitliğini ise eski arkadaşları üstlendi.

Benzer Videolar