Son Depremler! Bugün İstanbul’da deprem mi oldu? 6 Ekim AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Ekim Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu?

6 Ekim Pazar günü meydana gelen deprem verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Ülkemizde sık sık küçük çaplı depremler yaşansa da zaman zaman endişe yaratan büyük depremler de meydana gelebiliyor. Sarsıntı hisseden vatandaşların ilk sorusu genellikle arama motorlarında "Bugün deprem mi oldu?" şeklinde oluyor. Yaşanan depremler anlık olarak AFAD ve Kandilli Rasathanesi internet sitelerinde yayınlanıyor. "Bugün İstanbul'da deprem mi oldu?", "6 Ekim İzmir'de deprem mi oldu?" gibi soruların cevaplarını bu sitelerde bulabilirsiniz.

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, vatandaşları son dakika deprem haberleri ile bilgilendiren önemli bir kurumdur. Kandilli Rasathanesi depremleri bölgesel olarak inceleyerek sitesinde son 500 depremi halka sunmaktadır.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı da vatandaşları son dakika deprem haberleri ile güncel tutmaktadır.

BUGÜN DEPREM OLDU MU?

"Bugün deprem oldu mu?" sorusunun cevabını güncel olarak takip etmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bu sitelerde anlık deprem analizleri ve en güncel veriler sunulmaktadır. Son 500 depreme kadar olan bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD'da mevcuttur, böylece "Bugün veya dün deprem oldu mu?" sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Osman DEMİR Haberler.com - Gündem

Kandilli Rasathanesi Son depremler Doğal Afetler Soğuk Haber Kandilli İstanbul Ankara 6 Ekim Deprem Pazar İzmir Yaşam Dünya AFAD

"
Benzer Videolar