Son Depremler! Bugün İstanbul’da deprem mi oldu? 4 Eylül AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Eylül Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu?

4 Eylül Çarşamba günü meydana gelen depremlerle ilgili veriler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. Ülkemizde sık sık küçük depremler yaşanırken, zaman zaman tedirgin edici sarsıntılar da hissediliyor. Sarsıntı anında vatandaşların arama motorlarında en sık sorduğu soru "Bugün deprem mi oldu?" oluyor. Yaşanan depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi internet sitelerinde anlık olarak yayınlanıyor. Örneğin, bugün İstanbul'da veya 4 Eylül'de İzmir'de deprem olup olmadığını merak edenler bu siteleri ziyaret edebilir.

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara anlık bilgi sağlıyor. Bölgesel deprem araştırmaları yapan Kandilli Rasathanesi, sitesinde son 500 depremin listesini paylaşıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı da vatandaşlara güncel deprem bilgileri sunuyor. Son dakika deprem haberlerini takip etmek isteyenler AFAD'ın internet sitesini ziyaret edebilir.

BUGÜN DEPREM OLDU MU?

"Bugün deprem oldu mu?" sorusunun cevabını öğrenmek için en güncel bilgilere ulaşmak isteyenler, Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın web sitelerini ziyaret edebilirler. Bu sitelerde, anlık deprem analizleri ve son 500 depreme kadar detaylı bilgiler yer alıyor. Dolayısıyla, bugün veya dün deprem olup olmadığını merak edenler bu kaynaklardan bilgi edinebilirler.

Osman Demir Haberler.com - Gündem

Kandilli Rasathanesi Son depremler Son depremler Doğal Afetler Soğuk Haber Kandilli İstanbul Türkiye Ankara Deprem İzmir Eylül Yaşam AFAD AFAD

"
Benzer Videolar