Son Depremler! Bugün İstanbul’da deprem mi oldu? 28 Eylül AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Eylül Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu?

Türkiye'de hem küçük çaplı depremler sıklıkla yaşanıyor hem de zaman zaman tedirgin edici sarsıntılar meydana geliyor. Deprem meydana geldiğinde vatandaşlar ilk olarak internette "Bugün deprem mi oldu?" sorusunu arıyor. Yaşanan depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin internet sitelerinde anlık olarak paylaşılabiliyor. "Bugün İstanbul'da deprem mi oldu?" veya "28 Eylül İzmir'de deprem mi oldu?" gibi sorulara da bu sitelerden cevap bulunabilir.

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara anlık bilgi sağlıyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel deprem araştırmaları yapıyor ve son 500 depremi web sitesinde yayınlıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı, son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara güncel deprem bilgisi sağlamaya devam ediyor.

BUGÜN DEPREM OLDU MU?

"Bugün deprem oldu mu?" sorusunun cevabını öğrenmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın web sitelerini takip edebilirsiniz. Bu sitelerde en güncel deprem verileri ve analizleri bulunmaktadır. Son 500 deprem kaydı ile "Bugün veya dün deprem oldu mu?" sorularına cevap bulabilirsiniz.

Osman DEMİR Haberler.com - Gündem

Kandilli Rasathanesi Son depremler Son depremler Doğal Afetler Soğuk Haber Kandilli İstanbul Ankara Deprem İzmir Eylül Yaşam AFAD AFAD

"
Benzer Videolar