Son Depremler! Bugün İstanbul’da deprem mi oldu? 25 Eylül AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Eylül Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu?

25 Eylül Perşembe günü meydana gelen depremlerin verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Ülkemizde sık sık küçük depremler yaşanıyor, ancak bazen de tedirgin edici büyüklükte depremler olabiliyor. Sarsıntı hissettiğinde insanların internette aradığı ilk soru genellikle "Bugün deprem mi oldu?" oluyor. Yaşanan depremler anlık olarak AFAD ve Kandilli Rasathanesi internet sitelerinde yayınlanıyor. "Bugün İstanbul'da deprem mi oldu?" veya "25 Eylül İzmir'de deprem mi oldu?" gibi soruların cevapları da bu sitelerde bulunabilir.

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, son dakika deprem haberleri ile halka anlık bilgiler sunuyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde son 500 depremi yayınlıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı, güncel deprem haberlerini vatandaşlara duyurmaya devam ediyor.

BUGÜN DEPREM OLDU MU?

"Bugün deprem oldu mu?" sorusunun cevabını güncel olarak takip etmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bu sitelerde en güncel veriler ve anlık deprem analizleri sunulmaktadır. Son 500 depreme kadar bilgiye erişebilirsiniz, böylece "Bugün veya dün deprem oldu mu?" sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Osman DEMİR Haberler.com - Gündem

Kandilli Rasathanesi Son depremler Son depremler Doğal Afetler Soğuk Haber Kandilli İstanbul Ankara Deprem İzmir Eylül Yaşam AFAD AFAD

"
Benzer Videolar