Son dakika… Survivor Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşlarını tutamadı

Survivor yarışması ile tanınan Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu 50 yaşında hayatını kaybetti. Hasan Yalnızoğlu'nu bugün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü oyuncu, dansçı ve Survivor eski yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında hayata veda etti. Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı ve Survivor yarışmacısı olarak tanınan Yalnızoğlu, pankreas kanseriyle mücadele ederken hayatını kaybetti. Bu acı haber, sevenlerini ve ailesini derin bir üzüntüye boğdu. Ünlü sporcu, Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Törene, Kenan İmirzalıoğlu, Berk Oktay ve Nefise Karatay gibi ünlü isimler de katıldı. Gözyaşlarıyla vedalaşmaların yaşandığı törende, Hasan Yalnızoğlu ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Cenaze töreninde konuşan oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, Hasan Yalnızoğlu ile bestmodel yarışmasında tanıştıklarını ve o zamandan beri dost olduklarını belirtti. İmirzalıoğlu, Yalnızoğlu'nun hastalık sürecine değinerek onun iyi bir insan olduğunu ve çok erken yaşta aramızdan ayrıldığını dile getirdi. Oyuncu İpek Tenolcay ise, Hasan Yalnızoğlu'nun kaybının herkesi üzdüğünü ve onunla olan bağlarının hep süreceğini ifade etti.

Oyuncu Berk Oktay da, Hasan Yalnızoğlu'nun güzel bir insan olduğunu ve genç yaşta kaybettiği için üzgün olduğunu söyledi. Oktay, Yalnızoğlu'nun ailesine başsağlığı diledi.

20 Ekim 1974 doğumlu Hasan Yalnızoğlu, 50. yaş gününü kutlayacaktı.

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

Hasan Yalnızoğlu, 20 Ekim 1974'te İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastiğe başladı ve aynı zamanda futbola da ilgi duydu. Daha sonra yüzme sporunda başarılar elde etti. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik bölümlerinden mezun olan Yalnızoğlu, spor kariyerinde birçok başarıya imza attı. Daha sonra dans ve oyunculuk alanlarına yönelerek kendini bu alanlarda da kanıtladı. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev aldı. 2007 yılında, kendisi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu. 2013 yılında Şişli'de kendi spor salonunu açtı. 2014 yılında "Öğrenilmiş Duygular" adlı kişisel gelişim kitabını yayınladı. 2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8'de düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı ve yarışmayı beşinci sırada tamamladı. 1997 yılında, kadınlarda Deniz Akkaya'nın ve erkeklerde Kenan İmirzalıoğlu'nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında ikincilik elde etti. Hasan Yalnızoğlu, 15 Ekim 2024'te kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata veda etti.

 

 

 

Benzer Videolar