Son dakika: One Direction’ın eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti

One Direction'ın 31 yaşındaki eski üyesi Liam Payne, Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Ünlü İngiliz şarkıcı ve One Direction eski üyesi Liam Payne, 31 yaşında hayatını kaybetti. Payne, Arjantin'in Buenos Aires şehrindeki Casa Sur Oteli'nin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine gelen acil servis ekipleri, Payne'in hayatını kaybettiğini doğruladı.

Haberin Devamı

CANSIZ BEDENİ OTELİN İÇ AVLUSUNDA BULUNDU

Buenos Aires polisi, olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, otele gelen ekiplerin bahçede bir gürültü duyduğunu ve bir erkeğin ağır yaralı halde yerde yattığını belirtti. Ambulans ekipleri, yaklaşık 40 metre yükseklikteki balkondan düşen Payne'e ilk müdahaleyi yaptı ancak Payne'in yaşama şansı çok düşüktü.

Buenos Aires ambulans hizmetleri adına açıklama yapan Alberto Crescenti, Payne'in olay yerinde yaşamını kaybettiğini söyledi. İlk ihbarın saat 17.04'te yapıldığını ve ambulansın olay yerine 17.11'de ulaştığını belirtti.

Haberin Devamı

İngiliz şarkıcının ölüm haberi, müzik dünyasında büyük üzüntü yarattı. Birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı, Payne'in ölümüyle ilgili üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaptı.

TÜM ZAMANLARIN ALBÜMLERİ EN ÇOK SATAN ERKEK GRUBU

Liam Payne, 2010 yılında Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelerek One Direction grubunu kurmuştu. Grup, 70 milyonun üzerinde albüm satışı ile tüm zamanların en çok satan erkek grubu unvanına sahipti. Malik'in gruptan ayrılmasının ardından One Direction dağılma sürecine girmişti ve grup üyeleri 2017 yılından itibaren solo çalışmalar yapmaya başlamıştı.

Grupla birlikte 200'ün üzerinde ödül kazanan Payne, solo kariyerinde Ed Sheeran, Rita Ora, French Montana ve J Balvin gibi isimlerle çalışmıştı.

LİAM PAYNE KİMDİR?

Liam James Payne, 29 Ağustos 1993'te Wolverhampton'da doğmuştu. Payne, 2008 ve 2010 yıllarında "The X Factor" adlı şarkı yarışmasına katılmıştı. 2010 yılında "Cry Me A River" şarkısıyla yarışmaya katılan Payne, jüriden 4 evet alarak Boot Camp'a geçmişti. Ancak Payne, diğer yarışmacılar gibi Boot Camp'ta elenmişti. Fakat Nicole Scherzinger'ın tavsiyesiyle, erkekler kategorisinde elemeleri geçememiş olan diğer 4 yarışmacı ile bir araya gelerek One Direction isimli bir grup kurmuştu.

One Direction, 10 hafta sonunda finale kadar yükselmiş ve yarışmayı üçüncülükle bitirmişti. Grubun ilk albümü "Up All Night", 18 Kasım 2011'de piyasaya sürülmüştü. Daha sonra "Take Me Home", "Midnight Memories" ve "Four" albümleri takip etmişti. Zayn Malik'in gruptan ayrılmasının ardından One Direction, "Made in the A.M." albümünü yayınlamıştı. Payne, son albümü "LP1"i Aralık 2019'da çıkarmıştı.

Haberin Devamı

Liam Payne, 2016 yılından beri İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Cheryl ile birlikteydi. Çiftin 22 Mart 2017 tarihinde "Bear" adında bir erkek bebekleri doğmuştu.

Haberin Devamı

BÖBREK RAHATSIZLIĞI GEÇİRMİŞTİ

Payne, geçtiğimiz yıl ciddi bir böbrek enfeksiyonu nedeniyle Güney Amerika'da çıkacağı turneyi iptal etmişti. Liam Payne, bir süre hastanede tedavi görmüştü.

 

Benzer Videolar