SON DAKİKA MASTERCHEF HABERLERİ: MasterChef elenen isim belli oldu! Somer şefin damga vuran sözleri

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef Türkiye'nin ekrana gelen son bölümünde yarışmaya veda eden Ayşe olmuştu. Masterchef Türkiye'den elenen Ayşe gözyaşlarını tutamazken, Somer şefin açıklaması damga vurdu.

MasterChef Türkiye'nin bu haftaki vedası, Afyonkarahisar'ın 1998 doğumlu yetenekli yarışmacısı Ayşe'ye oldu. Ayşe, doğal tavırlarıyla yarışmada iz bırakmış, özellikle reçetelerini saklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Bu durum Mehmet Şef'in de ilgisini çekmişti.

Ayşe, MasterChef Türkiye'ye veda ederken gelecek yıl reçetelerini arkadaşlarına vereceğini söyledi. Gözyaşlarına hakim olamayan Ayşe, veda konuşmasında, "Gönül isterdi daha ileriye gitmek ama olmadı. Elimden gelenin en iyisini yaptım, teşekkür ederim" diyerek duygularını dile getirdi.

Mehmet Şef, Ayşe'ye olan takdirini ifade ederek, "Ben de bir köy çocuğuyum. Köyde imkanlar sınırlıdır. Bu yüzden seni takdir etmekten başka bir şey söyleyemem. Boş durmadın, eğitimini aldın. Hem ekip olarak hem de şahsen elimizden gelen desteği vermeye hazırız." dedi.

Somer Şef ise Ayşe'nin duruşuna ve kişiliğine hayranlık duyduğunu dile getirerek, "Hayat herkese farklı başlangıçlar sunuyor. Burada çok sevdiğimiz yarışmacılar oldu. Ben şunu kesinlikle söyleyebilirim ki, bugüne kadar MasterChef'te bu kadar saygı duyduğum başka bir yarışmacı olmadı. Sen tüm Türkiye'nin gönlünde özel bir yere sahipsin. Senin duruşun inanılmaz örnek alınacak bir duruş. Biz senden çok şey öğrendik." dedi.

Benzer Videolar