SON DAKİKA MASTERCHEF HABERLERİ: Beyza ve Kerem arasında gerilim!

Masterchef Türkiye'de kırmızı takım bu hafta büyük bir hezimet yaşadı. 5. ve 6. eleme adaylarının da belli olduğu Masterchef Türkiye'de Beyza'nın sitemi damga vurdu. Beyza'nın sitemi sonrası Kerem açıklama yaptı. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde eski yarışmacılar stüdyoyu renklendirdi. Alican, Eda, Metin, Hasan, Barış, Tolga, Azize, Ayaz ve Barış, yarışmanın heyecanına ortak oldu. Eda, yarışmanın en sevdiği yarışmacının Onur olduğunu açıkladı. Eda, kadın yarışmacılara yaptığı eleştirilerle dikkat çekti ve Onur'u şampiyon görmek istediğini belirtti. "Onur'u şampiyon görmek istiyorum. Semih'i çok başarılı buluyorum. Hemşehrim Kaan'ı da seviyorum. Kerem de başarılı, onu da çok seviyorum. Kadınlara biraz kızgınım. O yüzden onları desteklemiyorum. Nigar'a da biraz kızgınım. Geçen haftalarda bizim aklımıza gelmeyecek reçeteler falan yaptılar," dedi Eda.

Haberin Devamı

 

"HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPIYOR"

Oyun sonunda mavi takım galip gelirken, kırmızı takım dokunulmazlık oyununa çıktı. Beyza'nın dokunulmazlık oyunu sırasında yaptığı açıklamalar gerilimi artırdı. Beyza, "Takımda olur olmazsa olmaz gibi hissettim. Ben elimden gelenin en iyisini yaptım. Takımdan olumsuz bir enerji aldım ve moralim bozuldu. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Ben arkadaşlarımı düşünürüm ve yarışmanın sonuna kadar mücadele ederim. Bazı kişiler farklı davranıyor. Potada değilken bu oyunu alacağız diyorlar ama potadayken farklı davranıyorlar. Kerem ağabey var, Alper zaten potadaydı, bilmiyorum. Kerem'in verdiği hava her şeyi değiştiriyor. Çok etkiliyor. Bu oyunu alabilirdik şefim, çok sinirliyim. 3-0 bizlik değil," dedi.

Haberin Devamı

"KİMSEYE KÖSTEK OLMADIM"

Kerem, Beyza'ya yanıt olarak, "Çıktım oynadım, yemeğim de geçti. Tabii ki haftanın başındaki motivasyonumu devam ettirmem beklenebilir bir şey değil. Yenilen bir takım var, insan doğası, motivasyon düşüyor. Kimseye köstek olmadın. Ekstra motivasyon için kendimi zorlamadım," diye açıkladı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Yarışmacılar açıklamalarını yaptıktan sonra dokunulmazlık oyununa geçildi. Oyunu kazanan Beyza oldu. Haftanın 5. ve 6. eleme adayları ise Nigar ve Ezgi oldu.

 

 

"
Benzer Videolar