SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ: milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile evlenen Melisa Aslı Pamuk’tan hamilelik pozu: ‘Ateşli anne uyarısı’

Sürpriz bir kararla Paris'te dünyaevine giren tescilli güzel Melisa Aslı Pamuk ile Fransa'nın Lille takımıyla sözleşmesi sona eren futbolcu Yusuf Yazıcı'nın bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Melisa Aslı Pamuk belirginleşen göbeğiyle fotoğraf paylaştı.

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Mayıs ayında futbolcu Yusuf Yazıcı ile evlenmişti. Evliliklerini sosyal medya hesabından duyuran Pamuk, soyadını 'Yazıcı' olarak değiştirmişti. Nikahın ardından çift, Yazıcı'nın Trabzon Çaykara'daki baba evine gitmiş, ardından Uzungöl'ü gezmişti.

Yazıcı ailesiyle bol bol fotoğraf çektiren çift, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Çiftin fotoğrafları binlerce beğeni almış, Pamuk ise fotoğraflarına '61' notunu düşmüştü.

Bebek beklediği için gelen dizi ve film tekliflerini geri çevirdiği iddia edilen Pamuk, Bakü'deki bir tanıtım etkinliğinde giydiği bol elbiselerle karnını kamufle etmek istese de sonrasında sosyal medya hesabından karnı burnunda fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafa 'Ateşli anne uyarısı' notunu düşen Pamuk, hamileliğini resmen duyurmuş oldu.

Benzer Videolar