Siyah Kalp CANLI izle, SON BÖLÜM izle! 26 Eylül Perşembe Siyah Kalp 3. bölüm Show TV izleme linki var mı?

Show TV'de yayınlanan "Siyah Kalp" dizisi, izleyicileri heyecanla bekliyor. Dizinin kadrosu, henüz yayına girmeden büyük bir ilgi topladı. Hikayenin merkezinde, ikizlerini genç yaşta terk eden Sumru (Ece Uslu) yer alıyor. Sumru, zengin iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenmiştir. Yıllar sonra, ikizleri Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenir ve Kapadokya'ya gelirler.

SİYAH KALP'İN KONUSU NEDİR?

İkizler, ihtişamlı konakta, Samet'in ilk eşinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ve Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşırlar. Sumru, çocuklarını gizlemeye çalışsa da, Melek ve Nuh, ailesine ve Cihan ile Sevilay'ın kalbine girmeyi başarır.

Aşk, gizem ve tutku dolu "Siyah Kalp", usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde geçen dizi, sürükleyici bir aile draması sunuyor.

SİYAH KALP'İN OYUNCULARI KİMLER?

Uluç Bayraktar'ın yönettiği ve Yıldız Tunç'un senaryosunu yazdığı dizide, Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Nuh ve Melek, anneleriyle yüzleşmek için geldiklerinde, beklenmedik bir şekilde Cihan ve Sevilay ile yolları kesişir. Ancak asıl sürpriz, ikizlerin anneleri Sumru ile karşılaştıkları anda yaşanır.

SİYAH KALP'İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yayınlanan tanıtımda, Nuh, Sumru'dan intikam almak için konağa girmeye hazırlanırken; Nihayet, Sumru'nun bir şey gizlediğini fark eder. Sumru gitgide köşeye sıkışırken, Nuh ve Melek'in herkesin ortasında gerçeği açıklayacağını söylemesi, merakı artırıyor. Samet'in oğlu Cihan'a "Sevilay mı ailen mi?" sorusu akıllara kazınırken, Nuh'un Sumru'ya "Vaktin doldu. Bu yelkovan bu akrep on ikiyi vurdu mu ortalık karışır kıyamet kopar!" sözleri tanıtıma damgasını vuruyor.

SİYAH KALP'İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Show TV'nin, Tims&B Productions imzalı, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizisi "Siyah Kalp", Perşembe akşamı ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin ikinci bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda, Nuh ve Melek, Sumru'dan intikam almak için kararlı görünüyor. Sumru ise bu yüzleşmeden sonra ne yapacağını bilmiyor. Sevilay'ın uygunsuz fotoğraf krizi ortaya çıkarken, bu durumun sonucunda neler yaşanacağı izleyiciler için merak konusu oluyor. Cihan'ın Melek'e bakışları "Aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getiriyor. Tanıtımın sonunda görülen yangında neler yaşanacağı ise en çarpıcı an olarak dikkat çekiyor.

SİYAH KALP NEREDE ÇEKİLİYOR, SETLERİ NEREDE?

Uluç Bayraktar'ın yönettiği ve Yıldız Tunç'un senaryosunu yazdığı dizinin çekimleri, Kapadokya'nın eşsiz atmosferinde başladı. Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde geçen "Siyah Kalp", sürükleyici bir aile draması sunuyor.

SİYAH KALP YAŞANMIŞ HİKAYE Mİ, GERÇEK Mİ, YABANCI DİZİDEN UYARLAMA MI?

Dizinin senaryosu hakkında henüz açıklama yapılmadı.

CANLI İZLE

BÖLÜMLERİ İZLE

Benzer Videolar