Sinem Durmuş ile aşk yaşayan Ekin Uzunlar: Şu an evlensek sırıtmaz!

Reputation Awards, geçtiğimiz akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. İş, sanat ve medya dünyasından ünlü isimler, büyüleyici gecede ödüllerini aldı. Demet Şener ve Özge Ulusoy'un sunduğu organizasyona Ekin Uzunlar da katıldı.

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen ve pek çok ünlü ismin katıldığı prestijli ödül töreni Reputation Awards, iş, sanat ve medya dünyasından isimlere ödüllerini takdim etti. Demet Şener ve Özge Ulusoy'un sunuculuğunu yaptığı gecede, yıldızlar geçidi yaşandı.

Haberin Devamı

Oktay Kaynarca, Eda-Metin Özülkü, Damla Sönmez, Murat Aygen, Diren Polatoğulları, Tayfun Duygulu, Dilan Çıtak, Ekin Uzunlar ve Keremcem gibi isimler, Eylem Keser'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte bir araya geldi. Önemli isimlerin ödül aldığı gecede sahneye çıkan sanatçılar, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

"EN BÜYÜK ÖDÜL SİNEM"

'Yılın Halk Müziği Sanatçısı' ödülünü alan Ekin Uzunlar, sevgilisi Sinem Durmuş ile törene katıldı. "Ödül için mutluyum, Çırağan Sarayı'nda ödül almaktan gurur duyuyorum. Sinem beni kırmadı sağ olsun. En büyük ödül Sinem... Aldığımız ödüller, müzemizde sonsuza dek sergilenecek" dedi.

"SEKİZ AYDIR ÇIKARMADIM"

Şıklığıyla dikkat çeken Uzunlar, "Şu an evlensek sırıtmaz, Çırağan'da" diyerek esprili bir şekilde konuştu. Müzik çalışmaları hakkında bilgi veren şarkıcı, "Sekiz aydır yeni bir şarkı çıkarmadım, konser yoğunluğum çok fazlaydı. Toplum artık her şarkıyı çok hızlı tüketiyor. Eskiden bir şarkı yapardık, 100-150 milyon dinlenir, iki sene beklerdik. Şimdi iki şarkıyı bir hafta arayla çıkaracağım. Düetler olacak. Kanada ve Amerika'ya gideceğim. Almanya, Belçika, Hollanda ve İsviçre'de sahne alacağım" dedi.

Haberin Devamı

"ERKEN KONUŞMAK OLMAZ"

Uzunlar, "Bu yoğun tempoya düğün sığar mı?" sorusuna, "Bakalım. Erken konuşmak olmaz. Tabii ki evlilik konuşuyoruz" yanıtını verdi.

Benzer Videolar