Sinan Ateş davasında CHP lideri Özel’e hakaret eden sanık duruşma salonundan çıkarıldı

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Çukurambar semtinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti.

Sinan Ateş Cinayetinin Davası Devam Ediyor

Ateş'in öldürülmesiyle ilgili olarak 12'si tutuklu toplam 22 sanığın yargılandığı dava, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Sincan Cezaevi Kampüsü'nde devam ediyor. Bugün gerçekleşen duruşmaya sanıklar, mağdur Sinan Ateş'in ailesi ve taraf avukatları katıldı.

Jandarma Avukatın Müvekkiliyle Görüşmesini Engelledi

Duruşmanın başlamasından önce, tutuklu sanıklardan Suat Kurt'un avukatı müvekkiliyle görüşmek istedi. Jandarma ekipleri, görüşmeye izin vermeyerek "Mahkeme heyetinden izin almanız gerekir" şeklinde bir yanıt verdi.

Kurt, Özgür Özel'e Hakaret Etti

Bunun üzerine Kurt, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik küfür ve hakaretlerde bulunarak, "Özgür Özel sen haysiyetsizsin, kahpe seni" ifadelerini kullandı. Jandarma ekipleri, Kurt'u duruşma salonundan çıkardı.

Mahkeme heyeti salona geldikten sonra Kurt'un avukatı görüşme talebini yeniden dile getirdi ve bu sefer görüşmeye izin verildi. Duruşma, sanık avukatlarının savunmalarıyla devam ediyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Özgür Özel Sinan Ateş Güvenlik Politika Jandarma Mahkeme 3-sayfa Güncel Ankara Hukuk Suç

Benzer Videolar