Sinan Ateş davası bugün! Duruşma öncesi Ayşe Ateş’ten çok konuşulacak "kiralık katil" çıkışı

Sinan Ateş cinayeti davasının duruşması bugün Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediyor. 12'si tutuklu olmak üzere 22 sanığın yargılandığı davada, saat 09.30'da başlayan duruşma öncesi cezaevi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Cezaevi çevresi ve mahkeme salonu, polis, jandarma ve cezaevi görevlileri tarafından korunuyor.

Hafta boyunca sürmesi beklenen duruşmada esas hakkındaki savunmalar yapılacak. Son duruşmada, Mehmet Yüce, Erdem Karadeniz, Osman Bayraktar, Zekeriya Asarkaya, Hakan Saraç, Ufuk Köktürk, Aytaç Ataç, Caner Günay, Umut Ersoy ve Alper Atay tahliye edilmişti.

AYŞE ATEŞ'TEN DURUŞMA ÖNCESİ ÇARPICI SÖZLER

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ateş, davada mevcut sanıkların hak ettikleri cezayı almasını beklediğini, ancak bu sonucun kendilerini tatmin etmeyeceğini belirtti. Zira davada, azmettiricilerin ve siyasi bağlantıların olduğu ayrı bir dosya bulunduğunu ve bu dosyadaki şahısların da yargılanması gerektiğini vurguladı.

"SİNAN'I ERAY ÖLDÜRDÜ"

Ayşe Ateş, cinayete ilişkin son bilirkişi raporunu değerlendirerek, Sinan Ateş'in Eray tarafından öldürüldüğünü ve bunun kameralarda da açıkça görüldüğünü belirtti. Bilirkişi raporunun kabul edilmemesi nedeniyle gerçeğin değiştirilemeyeceğini savundu.

Sinan Ateş davası bugün! Duruşma öncesi Ayşe Ateş'ten çok konuşulacak Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Sinan Ateş Ayşe Ateş Mahkeme Güncel Ankara

"
Benzer Videolar