Sihirli Annem’in eski oyuncuları buluştu! Zuhal Topal’dan sürpriz ziyaret

2003 yılında yayın hayatına başlayan Sihirli Annem dizisi bir döneme damga vurmuştu. Sihirli Annem dizisinde Betüş karakterine hayat veren İnci Türkay ve Suzan karakterine hayat veren Zuhal Topal buluştu. Zuhal Topal o anları Instagram hesabından paylaştı.

2003 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve o döneme damgasını vuran "Sihirli Annem" dizisinde Betüş ve Suzan karakterlerine hayat veren iki isim, uzun yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Zuhal Topal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu sürpriz buluşmayı hayranlarıyla paylaştı.

Haberin Devamı

Londra'ya bir seyahat gerçekleştiren Zuhal Topal, dizide Betüş karakterini canlandıran İnci Türkay'ı ziyaret etti. 52 yaşındaki oyuncu İnci Türkay, uzun bir süredir İngiltere'de yaşamını sürdürüyor.

2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Atilla Saral ile evlenen İnci Türkay'ın bir çocuğu bulunuyor. Peki, "Sihirli Annem" oyuncuları bugün ne yapıyor?

ZUHAL TOPAL

48 yaşındaki oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, şu sıralarda TV ekranlarında "Yemekteyiz" programını sunuyor.

ZEYNEP ÖZKAYA

"Sihirli Annem" dizisinde Çilek karakterine hayat veren Zeynep Özkaya, 26 yaşında. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Zeynep Özkaya, Oğulcan Can ile evlilik hazırlığı yapıyor.

DAMLA ERSUBAŞI

31 yaşında olan Damla Ersubaşı, günümüzde Instagram'da içerik üreticiliği yapıyor.

Dizide Cem karakterini canlandıran Buğra Özmüldür, şu anda 33 yaşında. Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü mezunu olan Buğra Özmüldür, çevirmenlik mesleğini icra ediyor.

Haberin Devamı

"Sihirli Annem" dizisinde Ceren karakterine hayat veren Gizem Güven, İstanbul Beykent Üniversitesi mezunudur. Instagram'ı aktif olarak kullanan Gizem Güven, Zeynep Özkaya ile yakın arkadaşlığını sürdürüyor.

JENNIFER BOYNER

Şu anda 24 yaşında olan Jennifer Boyner, dizide Toprak karakterini canlandırmıştı. "Sihirli Annem"in Toprak'ı Jennifer Boyner, oyunculuk kariyerine devam ediyor.

 

 

 

 

 

Benzer Videolar