Sihirli Annem’in Çilek’i nişanlanıyor! Dizideki kardeşi duyurdu…

Bir dönem oynadığı 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Çilek' karakteriyle hafızalara kazınan Zeynep Özkaya, 'Selena' dizisinde rol alan arkadaşları Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş ile buluştu. Gizem Güven'in Instagram'da paylaştığı fotoğraf Zeynep Özkaya ile ilgili haberi de ortaya çıkardı.

Zeynep Özkaya, "Sihirli Annem" dizisinde canlandırdığı Çilek karakteriyle tanınan oyuncu, nişanlanma hazırlıkları için eski dizi arkadaşları Dilara Kurtulmuş ve Gizem Güven ile bir araya geldi. Gizem Güven, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla bu özel buluşmayı duyurdu.

Özkaya, 25 Ağustos'ta sevgilisi Oğulcan Can'dan evlenme teklifi almıştı. Özkaya, bu heyecanlı anları Instagram'da takipçileriyle paylaşmış ve sürprizin büyüklüğünden hala etkilendiğini belirtmişti.

Zeynep Özkaya, 1998 yılında İstanbul'da doğdu. "Sihirli Annem" dizisinin ardından "İki Aile", "Eyvah Halam" ve "Altındağlı" gibi yapımlarda da rol alan Özkaya, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Gizem Güven, "Sihirli Annem" dizisinde Zeynep Özkaya'nın canlandırdığı Çilek'in kız kardeşi rolünde yer almıştı. Güven, sosyal medyada aktif bir şekilde yer alan isimler arasında bulunuyor.

Dilara Kurtulmuş, "Selena" dizisindeki arkadaşlığına rağmen Cansu Demirci ile görüşmediğini belirtti. Kurtulmuş, Demirci'nin yurt dışına taşındığını ve iletişimlerinin koptuğunu ifade etti.

 

 

 

 

 

Benzer Videolar