Semih Çelik İkbal Uzuner’i neden öldürdü?

Fatih'te yaşanan korkunç olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, İkbal Uzuner'i öldürdükten sonra intihar etti. Olayın ardından, Semih Çelik'in İkbal Uzuner'i neden öldürdüğü ve intihar etmesinin nedenleri merak konusu oldu.

SEMİH ÇELİK'İN KORKUNÇ CİNAYETİ

Olayda, Semih Çelik, İkbal Uzuner'in boğazını kestikten sonra Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından, aynı yerden kendisi de atlayarak yaşamına son verdi. Dehşet verici anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Semih Çelik'in İkbal Uzuner'i öldürmeden birkaç saat önce başka bir kadını da öldürdüğü belirtildi.

Semih Çelik'in kasaplık geçmişine sahip olduğu ve İkbal Uzuner'in bedenini 6 parçaya ayırdıktan sonra Edirnekapı surlarına taşıdığı öğrenildi. Edirnekapı surlarında, önce İkbal Uzuner'in kafasını aşağıya atan Semih Çelik, ardından kendini bir ipe bağlayarak intihar etti.

Semih Çelik'in evinde yapılan aramalarda, karakalem çizimlerinin bulunduğu bir defter ele geçirildi. Çizimlerde, kafası ve bedeni birbirinden ayrılmış figürler bulunuyordu ve bu figürlerin İkbal Uzuner'in öldürülme şekline benzediği değerlendirildi. Bu bulgu, cinayetin önceden planlanmış olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Semih Çelik'in saat 15.30'da Eyüpsultan'da A.H. isimli bir kadını öldürdüğünü, ardından da saat 16.00'da Fatih'te İkbal Uzuner'i öldürdüğünü belirtti. Soruşturma devam ediyor.

İKBAL UZUNER KİMDİR?

19 yaşındaki İkbal Uzuner, Fatih'te, Semih Çelik tarafından vahşice öldürüldü.

Haberler.com / Onur BAYRAM - Gündem

Soğuk Haber Semih Çelik Edirnekapı İstanbul 3-sayfa Cinayet Fatih Suç

"
Benzer Videolar