Seda Sayan sahnede aşka geldi! Çağlar Ökten ile paylaşım: Sevgilim…

2022 yılında Çağlar Ökten ile dünyaevine giren ve mutlu evlilikleri devam eden Seda Sayan sahnede aşka geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan  Seda Sayan, 'Sevgilim' notunu düşmeyi ihmal etmedi.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, 24 Nisan 2022'de Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen gizli bir törenle evlenmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde annesinin sağlık durumu nedeniyle Berlin'e giden Seda Sayan'a eşi Çağlar Ökten de eşlik etmişti.

Haberin Devamı

SAHNEYE ÇIKTILAR

Sanatçı eşi Çağlar Ökten ile birlikte sahneye çıkan Seda Sayan, Instagram hesabından birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaştı ve "Sevgilim" notunu ekledi. Paylaşım sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, "Yılın fotoğrafı", "Ayyy güzel sedam harikasın", "Bu aşka size hayranım", "Ben bu aşkın şahidiyim Allah korusun nazarlardan" gibi yorumlarda bulundular.

YOLLARINA GÜL DÖKMÜŞLERDİ

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. Kendilerini fotoğraflayan gazetecilerin ardından arabayı çevreleyen çiçekçiler nedeniyle trafikte kalan Sayan ve Ökten, araçlarının camını açmadılar.

Benzer Videolar