Şanlıurfaspor'da Giray Küçük, yeniden başkan

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un olağanüstü genel kurulunda Giray Küçük, yeniden başkanlığa seçildi.

Şanlıurfaspor Tesisleri'nde düzenlenen genel kurulda Giray Küçük, tek aday olarak katılımcıların tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Toplantıda mali ve idari raporların yanı sıra tüzük değişiklikleri de onaylandı. Başkan Küçük, yaptığı konuşmada Şanlıurfaspor'un sınırlı bütçeye rağmen başarılı bir takım kurmayı başaran ender kulüplerden biri olduğunu belirtti.

Şeffaf bir yönetim anlayışıyla kulübü yönetmeye devam edeceklerini vurgulayan Küçük, "Kongreye gösterilen ilgi için teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimizi sürdürmek istiyoruz. Şanlıurfaspor'un geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Önümüzdeki dönemde sportif başarıların yanı sıra kulübün mali yapısını da güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takımımız kuruluşundan bu yana kendi kaynaklarıyla idare edilmesi zorlu bir süreç geçirmiştir. Yönetim kurulu arkadaşlarıma bu zorlu yolda gösterdikleri özveri için teşekkür ederim. Bizimle birlikte bu zorluklara göğüs geren, her türlü fedakarlığı gösteren insanlar var. Şehir olarak yönetim kurulumuza sahip çıkıp destek olalım, moralimizi bozmayalım. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Benzer Videolar